mobiele-tovertafel-wb-automation-1

Mobiele Tovertafel

Arm en tafel op maat

Deze referentie heeft weinig met robotisering of automatisering te maken, maar wel met de manier waarop WB Automation oplossingen op maat bedenkt:

Probleem

Diverse zorgcentra zijn in het bezit van de Tovertafel van ActiveCues. Een mooie uitvinding om bij mensen met bijvoorbeeld dementie om op een interactieve manier apathie te doorbreken en fysieke activiteit uit te lokken. Deze Tovertafel wordt doorgaans aan het plafond gemonteerd. De bewoners van zorgcentra moeten dus naar een centrale plek worden gebracht om met de Tovertafel te kunnen werken.

Oplossing

WB Automation heeft de Tovertafel mobiel gemaakt door de Tovertafel kast aan een beweegbare arm te bevestigen. De arm is onderdeel van een tafel bestaande uit een houten tafelblad en RVS poten, het geheel is verrijdbaar gemaakt door wielen onder de poten te bevestigen. De arm is eenvoudig omhoog en omlaag te bewegen, tijdens het vervoeren rust de kast op het tafelblad. Nu kan iedereen, op elke afdeling, op elk gewenst moment gebruikmaken van de Tovertafel.

 

Bel voor meer informatie: 0315 745 760