Lead Engineer WB-1

Engineering

Het begint met het bedenken van een oplossing. Soms simpel, soms superinnovatief. Technische berekeningen maken en onderdelen ontwerpen. 

Engineering staat aan het begin van ons proces. We brengen allereerst het automatiseringsprobleem in kaart en bedenken dan een innovatieve oplossing op maat waarbij we uiteraard rekening houden met aanvullende wensen van onze opdrachtgevers. 

WB Automation heeft de knowhow en creativiteit, We tekenen in 3D-CAD en hebben de mogelijkheid om de werking van een installatie vooraf te testen en simuleren. Onderdelen printen we inhouse met onze 3D printer.

Ook kijken we naar het huidige proces; kan dat makkelijker? Kunnen we bijvoorbeeld ervoor zorgen dat een medewerker niet steeds van plek moet veranderen of een machine opeenvolgende handelingen zelf kan uitvoeren? Hoe kunnen mens en machine eenvoudiger bijdragen aan het proces en hoe wordt de capaciteit van een bedrijf vergroot?

WB Automation bedenkt creatieve en technisch hoogstaande oplossingen voor uw automatiseringsprobleem. 

 

Bel voor meer informatie: 0315 745 760

  • Mobiele Tovertafel

    Mobiele Tovertafel

    Arm en tafel op maat

    Op verzoek van diverse zorgcentra hebben we de Tovertafel van ActiveCues 'mobiel' gemaakt door een tafel op maat te ontwerpen en de Tovertafel aan een arm boven de tafel te bevestigen.