lead-engineer-wb

Video

Beelden zeggen meer dan woorden. Hieronder een aantal kleine demonstratievideo's van machines die we hebben mogen maken door de jaren heen. 

Of het nu gaat om laswerk, metaalbewerking, frezen, plasmareinigen, stapelen en verwerken van producten of het simpelweg vergroten van productiecapaciteit en verminderen van tijdverlies; niets is onmogelijk. Met een uiterste precisie kunnen zelfs de meest delicate producten worden behandeld en de grootste productielijnen worden ondersteund.  

Steenstrips plakken

WB-Automation maakt automatiseringsoplossingen voor de food en non-food industrie. Voor de ontwikkeling gebruiken zij SOLIDWORKS en voor de prototyping en productie de dddrop 3D printer. In deze film ziet u de toepassing van een robot bij het plakken van steenstrips voor de bouw.

  

Metaalverwerking

In deze video ziet u een robot van WB Automation die bezig is met het verwerking van metaal

 

Krat-draai installatie

In deze video ziet u een krat-draai installatie van WB Automation, onderdeel van een krat-handling systeem in een bakkerij om kratten te stapelen, reinigen, draaien en ontstapelen:

 

 

Automatisch gereedmaken producten

In deze video ziet u een robot van WB Automation aan het werk die producten aan het einde van een productielijn oppakt en gereed maakt voor verpakking

 

 

Inpaklijn rozijnenbrood

In deze video ziet u een robot van WB Automation. U ziet een complete inpaklijn voor rozijnenbrood, verdeeld in 3x7 of 4x5 sneetjes

 

Bel voor meer informatie: 0315 745 760