Header Ferro

Over ons

 

Alles kan worden geautomatiseerd

"WB Automation maakt alles dat nog niet bestaat": een gewaagde claim misschien. Maar wel een claim die we keer op keer waarmaken. Wij kunnen namelijk alles automatiseren! Productieprocessen worden versneld en de capaciteit vergroot. WB Automation zorgt ervoor dat er aanzienlijk bespaard wordt op productietijd en dat stuksgewijze eindcontrole komt te vervallen; elk product is immers kwalitatief gelijk.

Bij productieautomatisering wordt met minder mensen meer gepresteerd tegen een geringere kostprijs.

 

Jarenlange ervaring en knowhow

Met technische disciplines zoals werktuigbouw, elektrotechniek en elektronica heeft WB Automation zich vanaf 1999 gespecialiseerd in de engineering en fabricage van oplossingen op het gebied van productieautomatisering. Door gebruik te maken van onder andere robottechnieken en 3d printers combineren wij jarenlange ervaring en knowhow om tot hoogstaande machines te komen. 

Kwaliteit optimaliseren en waarborgen

Het is van belang om de kwaliteit van uw product te optimaliseren en die hoge standaard vast te houden. Blijf de concurrent een stap voor en kies voor kostenbesparende oplossingen in uw productieproces. 

Alles in huis

Wij verzorgen uw automatiseringsproces van begin tot eind. Van het bedenken van een innovatieve en creatieve oplossing tot en met de inbedrijfstelling op uw locatie. 

  • Engineering
  • Productie
  • Assemblage
  • Montage op locatie
  • Inbedrijfstelling
  • Instructie en opleiding personeel

Wij bedenken, ontwerpen en realiseren oplossingen op het gebied van productieautomatisering.

 

Bel voor meer informatie: 0315 745 760

WB Automation Nederlof