Soliciteren bij WB-Automation
ALLROUND (SERVICE) MONTEUR WTB

Ben jij een allroud monteur binnen-/buitendienst met passie voor techniek?

En ben jij op zoek naar een zeer afwisselende baan? Dan ben jij misschien wel één van onze nieuwe monteurs in de binnen of buitendienst. Werkervaring in onze branche is een pré.

De zeer afwisselende werkzaamheden bestaan onder andere uit het assembleren, monteren en testen van speciaal machines, robotopstellingen en interne transport systemen. De werkzaamheden vinden plaats in ons bedrijf in Ulft of bij onze klanten in binnen en in bijzondere gevallen ook in andere Europese landen.

ls allroud monteur maken alle voorkomende werkzaamheden in onze werkplaats (ook draai/frees/las werk) deel uit van jou takenpakket. Je werkt hierbij nauw samen met onze constructeurs / projectleiders.

Wij bieden jou onder andere een 38urige werkweek en een goede salariëring binnen de CAO van het MKB in de Metaal. Daarnaast geven wij jou graag alle ruimte die je nodig hebt voor verdere ontplooiing in je (nieuwe) werk.

Solliciteren voor deze functie »CONSTRUCTEUR / PROJECTLEIDER

Ben jij een Solidworks constructeur / projectleider met passie voor techniek?

En ben jij op zoek naar een zeer afwisselende en uitdagende baan? Dan ben jij misschien wel één van onze nieuwe constructeurs / projectleiders. Werkervaring in onze branche is een pré.

De zeer afwisselende werkzaamheden bestaan onder andere uit het ontwikkelen en uitwerken van speciaal machines, robotopstellingen en interne transport systemen. De werkzaamheden vinden plaats in ons bedrijf in Ulft en in bijzondere gevallen ook bij onze klanten in binnen en buitenland.

Als constructeur / projectleider ben je verantwoordelijk voor het ontwikkel/tekenwerk, maar ook voor de complete gang van zaken m.b.t. het project waarvan jij aanspreekpunt bent. Je werkt hierbij nauw samen met alle collega’s binnen ons bedrijf.

Wij bieden jou onder andere een 38-urige werkweek en een goede salariëring binnen de CAO van het MKB in de Metaal. Daarnaast geven wij jou graag alle ruimte die je nodig hebt voor verdere ontplooiing in je (nieuwe) werk.

Solliciteren voor deze functie »